Többszemközt Horváth László Attilával a Bencs Villában

Horváth László Attila, a Móricz Zsigmond Színház (többek között) Jászai Mari-díjas művésze lesz Kováts Dénes vendége október 30-án, kedden 19 órától a Bencs Villában a Többszemközt című sorozat soron következő estjén.


Sokféle szerepet eljátszott már a színpadon. Fellépett Shakespeare és orosz szerzők műveiben, vígjátékokban, zenés- és gyerekdarabokban, drámákban. Volt már gyilkos bíboros, orvos, tanító, katona, mulató nőnek öltözött sztárja, főpincér, borbély, a fiával egyazon nőbe szerelmes apa, vidéki munkanélküli és grófi inas, Bethlen Gábor, I. Lipót, II. Fülöp, Lear király, Kreón, Sarastro, Peer Gynt, Hanta, és Dani kacsa.

Szerepformálásról, szerepálmokról, a színészi lét szépségeiről és nehézségeiről is beszélgetnek majd, de főzőtudománya is szóba kerül majd.

A Többszemközt c. beszélgetős esteken Kováts Dénes élő mélyinterjúi részesei lehetnek az érdeklődők, melyek során a házigazda érdekes és érdemes vendégeket faggat életükről, munkásságukról, nem kerülve ki a nehéz és a humoros helyzeteket, az életpálya csúcsait és mélységeit sem. Így lesz ez Horváth László Attila esetében is, aki 32 éve tagja a Móricz Zsigmond Színháznak.

Jegyek elővételben kaphatók:

Bencs Villa, Nyíregyháza, Sóstói út 54., E-mail: info@bencsvilla.hu, Telefon: 06-70-199-6000
Móricz Zsigmond Színház Szervező és jegyirodája, Nyíregyháza, Országzászló tér 6. Telefon: 06-42-507-006, 06-2020-233-2926

Online: https://www.jegy.hu/program/bencs-estek-tobbszemkozt-horvath-laszlo-attila-96753 (Többszemközt: Horváth László Attila)

Az est előtt a helyszínen is megvásárolhatók a belépőjegyek, ára: 600 forint.