Több tűzeset is történt az elmúlt 24 órában

Szintén berendezési tárgyak égtek egy mosókonyhában szerda este Nagyhalászban, a Kiss Ernő utcában. Az esethez a nyíregyházi hivatásos, az ibrányi önkormányzati és a helyi önkéntesek vonultak. A tűzben senki nem sérült meg.
Családi ház kéménye gyulladt ki szerda este Nagyecseden, a Síp utcában. A mátészalkai hivatásos tűzoltók avatkoztak be. Az épület fűtés nélkül maradt, ezért az ott lakó egy felnőttet és két gyermeket rokonoknál helyezték el.
Szintén a kémény gyulladt ki szerdáról csütörtökre virradó éjszaka egy családi háznál Tuzséron, a Béke utcában. A záhonyi hivatásos tűzoltók vonultak az esethez, személyi sérülés nem történt.
Egy üzlethelyiség berendezési tárgyai égtek csütörtök hajnalban Nyírtasson, az Árpád úton. A kisvárdai hivatásos tűzoltók fékezték meg a lángokat. Az esettel kapcsolatban tűzvizsgálat indult.
Lakóház födémje több helyen beizzott csütörtök hajnalban Tiszaeszláron, a Beregszászi utca egyik családi házánál. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók avatkoztak be. Személyi sérülés nem történt, a lakásban élő egy felnőtt és két gyermek rokonoknál helyezkedik el.