Több kereszteződésben kell figyelni

A Közlekedési Operatív Program keretében megvalósuló közlekedésbiztonságot javító fejlesztések során az országos közúthálózat jelzőlámpás forgalomirányítású csomópontjainak rekonstrukciójára kerül sor. A munkálatok során az érintett csomópontokban a kivitelező a jelzőlámpafejeket nagyobb LED betéttel látja el, a vezérlő kábelhálózatot és a vezérlő berendezéseket lecseréli, valamint egy új, országos jelzőlámpa távfelügyeleti rendszer megvalósítását is elvégzi.
A fejlesztések Nyíregyháza belterületén ismét több jelzőlámpás csomópontot érintenek, a munkálatok a tervek szerint hétköznaponként várhatóan reggel 8 és délután 18 óra között zajlanak.

ITT KELL JOBBAN FIGYELNI

A munkák jövő héten a tervek szerint a 4-es főút László–Liliom utca, László–Szegfű utca, László utca–Pazonyi út, László utca–Agip benzinkút, a 36-os főút Mező–Rákóczi utca, Északi körút–Árok utca, Északi körút–Városmajor utca, Erdő sor–Vasvári P. utca, Erdő sor–Sóstói út, Ferenc körút–Korányi F. utca, valamint a 41-es főút Orosi út–Család utca csomópontjában történnek majd a következő két hétben.
A helyszíneken a munkálatok idejére a forgalomirányító berendezéseket kikapcsolják a kivitelező munkatársai, ezért a szakemberek fokozott óvatosságot és körültekintést kérnek a közlekedőktől, illetve azt, hogy a kihelyezett táblák jelzéseit és a KRESZ előírásait minden esetben tartsák be.