Több ezren csobbannak a strandon
Alig két hét telt el azóta, hogy teljes gőzzel elindult a strandszezon Nyíregyházán, ráadásul nem is akárhogyan: ötcsillagos minősítést kapott három kategóriában is az Aquarius Élmény- és Parkfürdő a Fürdők Nemzeti Tanúsító Védjegy rendszerében. Bár a nyitó hétvége időjárás szempontjából nem a legkedvezőbb oldalát mutatta, a pünkösdi hétvégén már közel 3500 fővel több vendéget fogadtak, mint az elmúlt szezon azonos időszakában. (Megjelent a Nyíregyházi Napló 2017. június 9-ei számában)

 A strand augusztus végééig mindenképp nyitva tart, a szeptemberi idõjárás függvénye lesz, hogy mikor zár be a Parkfürdõ. (Az Aquarius Élményfürdõ és az 50 méteres versenymedence ezt követõen is mûködni fog.) Addig pedig, a csobbanós élmények mellett, különféle kedvezményekkel és programokkal is várják a vendégeket – tájékoztatta a Nyíregyházi Napló szerkesztõségét Podlovics Lajos, a Sóstó-Gyógyfürdõk Zrt. értékesítési vezetõje.

KÖZEL FÉLSZÁZ CSOPORTOT FOGADTAK

– A korábbi években megkezdett „Csobbanj a nyárba az osztállyal” programunk június 16-áig idén is él. Ez annyit takar, hogy iskolai csoportok és kísérõik hétköznapokon 1000 Ft/fõ áron vehetik igénybe az Aquarius Élmény- és Parkfürdõ fürdõszolgáltatásait. Nagyon sikeres eddig az akció, már közel 50 csoportot fogadtunk és még mindig folyamatosan érkeznek a jelentkezések – tette hozzá.
Jó hír az Aquarius Élmény- és Parkfürdõben, hogy június 14-én, szerdán újra elindul az éjszakai fürdõzés, ahol a nyári szezon végéig minden szerdán és pénteken a már megszokott 21 órától hajnal 2 óráig várják az éjszaka szerelmeseit, üdítõ ritmusok és jéghideg koktélok társaságában. (Bejárat továbbra is a Hotel Barbizon felõl.) Mindezek mellett a Tófürdõ is megnyitott most hétvégén. A nyári szezon végéig mindennap 9-tõl 20 óráig várja a vendégeket, ahol a korábban megnövelt homokos plázs, a mobil napozóstég, 2000 négyzetméteres parkosított terület, gyógyvizes, valamint gyermekmedence, strandröplabda-pálya és vízi csúszda szolgálja az idelátogatók szórakozását és kényelmét.

FONTOS A LAKCÍMKÁRTYA

– A jól sikerült felkészülésnek köszönhetõen pozitív visszajelzéseket kaptunk vendégeinktõl, elégedettek a stranddal és szolgáltatásainkkal, ezt az eddigi vendégszám is bizonyítja. Fontos azonban felhívni a helyi lakosok figyelmét arra, hogy a strand kedvezményes nyíregyházi jegyárait akkor tudják igénybe venni, ha igazolják a nyíregyházi címüket, így kérjük, hogy mindenki hozza magával lakcímkártyáját ennek érdekében – hangsúlyozta az értékesítési vezetõ.

(Szerzõ: Bruszel Dóra)