Tévés meccs lesz a Szpari–Putnok
Az M4 Sport közvetíti a kupameccset.

Az új sportcsatorna jelezte, augusztus 13-án, csütörtökön este 20 órától közvetítené a Szpari–Putnok kupameccset, így módosult a kezdési időpont. Az M4 az országban mindenhol fogható, így nagy nyilvánosság előtt játszhat a Nyíregyháza. Előtte azonban Újpesten szeretne jól szerepelni a csapat. A Szpari kapusa, Ovszijenko Volodimir legutóbb lehúzta a rolót a Debrecen ellen, és hasonlót szeretne a hétvégén is.

Voltak távoli lövési kísérletei a Debrecennek, de mindet sikerült hárítani. Ezért dolgozunk az edzéseken, van, hogy naponta többször is. Jelen állás szerint délelőtt 11 órakor kell játszanunk, biztos az időjárás is nagyban befolyásolja majd a játékot és az eredményt. Mi azonban ugyanúgy mint eddig, szorgalmasan és alázatosan készülünk, és szeretnénk megszerezni a három pontot – mondta Ovszijenko Volodimir.

Az Újpest II az első fordulóban döntetlent játszott Somoskőújfalun. A csapatban több olyan labdarúgó is szerepelt, aki az élvonalban is játszott már. Várhatóan így lesz ez a Szpari ellen is.

Dankó L.