Tesztvezetés és adomány

Jótékonysági tesztvezetésen próbálhattak ki egy Seat modellt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház munkatársai. Ennek lényege, hogy az autókereskedésből egy járművet elvittek a Jósa András Oktatókórházba és ott dolgozók átadhatták magukat a vezetés élményének. Minden egyes tesztelő után 1000 forint adományt ajánlott fel a Platán Autóház. A siker érdekében nem csak az egészségügyi intézményben dolgozók, hanem az Állatpark, a Nyírerdő Zrt. és az OTP helyi dolgozói is csatlakozhattak a kezdeményezéshez. Az autót háromszáz tesztelő vezette. Az gépjárművekkel foglalkozó cég azonban nem pénzzel kívánta segíteni az egészségügyi intézményt, hanem egy speciális csecsemőmérleget és egy televíziót ajánlottak fel.


További képekért kattintson a fotóra!

Csősz László, a Platán Autóház ügyvezetője úgy gondolta, nagy szerepük van a helyi vállalkozóknak abban, hogy segítsék a rászorulókat és figyeljenek a közösségekre.

 

Idén több adomány is érkezett

 

Az egészségügyi intézményben örülnek a felajánlásoknak és odafigyelnek arra, hogy minden adomány jogszerűen hivatalosan kerüljön a kórházhoz. Ebben az évben több felajánlás is érkezett. Volt olyan, hogy valaki pénzt, orvosi eszközt ajánlott fel, de olyan is történt, hogy egy szervezet utat javított a kórház területén.

 

Jó helyre kerül az adomány

 

Dr. Adorján Gusztáv, a  Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház főigazgatója elmondta, látják azt hogy a cégekben és a civil emberekben az adakozási vágy egyre inkább és egyre nagyobb erővel jelentkezik. A főigazgató hozzátette, adni sokkal jobb, mint kapni, ha pedig adnak, azt szeretnék, hogy jó helyre jusson.

A speciális mérleg a Jósa András Oktatókórház Gyermekosztályán könnyíti meg a jövőben az orvosok és az ápolók munkáját, míg a sík képernyős televízió a Mátészalkai Kórház Gyermekosztályára kerül.

ME.

(Fotó: Szarka Lajos)