TeSzedd! – A Polgármesteri Hivatal dolgozói is szedték a szemetet

Több mint 40 hivatali dolgozó húzott védőkesztyűt és a megfelelő óvintézkedések betartása mellett, a TeSzedd! országos mozgalom keretein belül megtisztították a Bujtosi Városliget területét. A Polgármesteri Hivatal alkalmazottai ötödik alkalommal csatlakoztak a szemétgyűjtő akcióhoz. Bár a zöldövezetben a Közterület-felügyelet és a NYÍRVV Nonprofit Kft. munkatársainak köszönhetően nem sok tennivalójuk akadt, mégis fontosnak tartották azt, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez.
Bodrogi László, a Közterület-felügyelet vezetője a szemétgyűjtés után azt mondta a Nyíregyházi Televízió Híradójának, Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala elkötelezett híve annak, hogy a városban rend és tisztaság legyen. A Közterület-felügyelet vezetője hozzátette, úgy véli, a város szép és élhető, ezt az állapotot pedig fenn kell tartani, akár úgy, hogy egy ilyen akcióban részt vesznek a dolgozók.

A dolgozók reggel nyolc órakor érkeztek a területre, majd rövid munkavédelmi oktatás után, biztonságos felszerelésben összeszedték a szemetet. A pár zsák hulladékot a TÉRSÉGI HULLADÉK-GAZDÁLKODÁSI Nonprofit Kft. munkatársai elszállították a helyszínről.

Mikita