Tervezett ütemben halad a Bujtosi Szabadidő Csarnok felújítása

A június elejére tervezett átadáshoz képest jól haladnak a munkálatok a szabadidő csarnokban. Az olyan nagy munkákat, mint a falazás vagy a burkolás, már befejezték. Jelen pillanatban az elválasztó, valamint a biztonsági korlátok behelyezése, festése zajlik a küzdőtéren. Befejeződött a mosdók és a vizesblokkok kialakítása is.

 

Márvány helyett korszerű műgyanta

 

Megújul a burkolat az előtérben, akik többször jártak a komplexumban, megszokhatták, hogy vörösmárványon lépkednek, helyét hamarosan korszerű műgyanta veszi át. Elkészült a teljes gépészet is a hűtő-fűtő rendszerrel, valamint megkezdődött a V. I. P. boxok kialakítása, amelyek különböző komfortfokozatúak lesznek. Hamarosan az új székek is a helyükre kerülnek, és már a bútorok is úton vannak.

 

Signage technológia

 

A digitális signage csoport is elkezdte a munkát, ők készítik a stúdiót és a teljes digitális rendszert. El lehet mondani, a BUSZACSA új köntöse, ami a tartalmat illeti, nemcsak folyamatban van, de már a végéhez közeledik, természetesen nagyon sok új elemet magában foglalva – hangsúlyozta Kósa Árpád, a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetője.

 

Nyárra elkészül

 

Az új arénában három szekcióteremben tarthatnak különböző konferenciákat, megbeszéléseket, ezek is elkészültek és hamarosan megkezdődik az üvegportálok kialakítása is. Zajlik a spinkler, azaz a tűzivíztartály kivitelezése is, sőt a gépházba kerülő szivattyúmotor is megérkezett. A tervek szerint május elején az épület elkészül, azt követi a próbaüzem, amely rendkívül fontos ahhoz, hogy minden előírás szerint működjön. A Continental Arénába elsőként a Röplabda Európa Ligára válthatnak jegyet a látogatók.

Piszár Tünde