Teljes a Fatum Nyíregyháza kerete - Újabb három játékos érkezett

Július 19-én megkezdi a felkészülést a Fatum Nyíregyháza női röplabda csapata a 2021/2022 -es bajnoki szezonra. Nyáron hat játékos távozott a csapattól. A megüresedett posztokra már korábban megkezdődött a lehetséges új játékosokkal a tárgyalás. Mostanra a jövő évi csapat és a stáb immár teljes. A korábban bejelentett három új játékos (BODOVICS HANNA, AURELIA EBATOMBO, DÉKÁNY BERNADETT) után újabb három játékos érkezését jelentett be a klub, ezzel véglegessé vált a keret. 

A Fatum Nyíregyháza szerződtette Ana Tiemi Takagui-t, a korábbi 42-szeres brazil válogatott játékost. A 34 éves félig brazil, félig japán származású  nagy rutinnal rendelkező  játékos pályafutása első részében nagyon sok sikert ért el hazájában, hiszen brazil bajnok, kupagyőztes, dél-amerikai BL-győztes, World Grand Prix-győztes és U20-as világbajnoki címmel is büszkélkedhet.

Vajda Beáta, Románia négyszeres strandröplabda-bajnoka is a Fatumba igazolt. A szatmárnémeti sportoló országa legkiemelkedőbb strandröplabdázója, négyszer nyert  országos bajnoki címet, 2017-ben pedig ezüstérmes lett a junior Európa-bajnokságon. A 24 éves négyesütő a strandröplabda mellett a teremröplabdában is jeleskedik. 2019-ben igazolt Magyarországra a női röplabda NB I-be a DSZC-Eötvös DSE csapatába, ahol két szezont játszott.

Fiatal horvát átlót is igazolt a csapat. A 24 éves, 191 cm magas, jobbkezes átló poszton bevethető játékos Spitben született, nagy reménysége a horvát röplabdázásnak. Katarina Glavinic pályafutását hazájában kezdte. Elsőként szülővárosa csapatában (ŽOK Split)
majd a OK Kaštela első ligás csapatában játszott. Ezt követően négy éven keresztül az Egyesült Államok Egyetemi bajnokságában játszott.