Tavaszi programsorozat Nyíregyházán

Igényes blues- és rockzene hangzik fel március 12-én a Váci Mihály Kulturális Központban. Török Ádám és a Mini lép közönség elé. A megújult épületben ez lesz az első könnyűzenei nagykoncert.
Este 8 órakor várják a közönséget a Váci Mihály Kulturális Központba, ahol a koncerten elsőként a Nap együttes játszik, ezután lép színpadra Török Ádám és a Mini, a koncert végén pedig a két együttes közös produkciójára kerül sor. A nagykoncerten hallhatók majd a Mini régi, nagy slágerei, de az együttes egy új CD-t is bemutat.
A VMKK színpadára tavasszal több vendéget is várnak, a Váci Mihály Kulturális Központ színes programsorozattal készül.

ROCKTÖRTÉNETI ESEMÉNY NYÍREGYHÁZÁN

– Próbálunk odafigyelni arra, hogy mindenkihez eljussunk, minden korosztályt elérjünk – mondta Mészáros Szilárd, a Váci Mihály Kulturális Központ igazgatója. ­– Azt szeretnénk, hogy mindenki megismerje, illetve jól szórakozzon a megújult Váci Mihály Kulturális Központban. Török Ádám és a Mini koncertjével egy rocktörténeti eseményre várjuk az érdeklődőket, de csütörtökön a mozilátogatóknak is szeretnénk kedvezni, egy népszerű videoblogger, Szirmai Gergely 18 órától a Krúdy Art Moziban tart előadást.

BŰVÉSZMŰSOR ÉS GALAMBSHOW IS LESZ

Egy hét múlva Vujity Tvrtko érkezik Nyíregyházára. Március 18-án, szerdán este 6 órakor a Váci Mihály Kulturális Központban filmvetítéssel egybekötött közönségtalálkozóra várja az érdeklődőket. Március 20-án este 7 órakor a VMKK-ban görög táncházat rendeznek görög zenészekkel, március 21-én pedig a családokat várják a megújult művelődési központba, a családi játszószombaton Muzsikáló sakk címmel interaktív előadást tartanak kicsiknek és nagyoknak, lesz népi játszótér és táncház is. A Nemzetközi Down Világnap fővárosa ebben az évben Nyíregyháza, március 22-én ebből az alkalomból a Down Egyesület itt tartja meg gáláját. A tavasz kiemelt rendezvénye Kovács Kati élőzenekaros koncertje lesz, amelynek március 27-én ad otthont a VMKK. Március 28-án este a Primavera gálaműsorát nézhetik meg az érdeklődők, március 29-én délelőtt pedig bűvészműsor, galambshow várja a Váci Mihály Kulturális Központ látogatóit.

F. A.