Tavaszi nude smink lépésről lépésre: egyszerű és nagyszerű!

A tavaszi smink általában könnyű, üdítő, a természet újjáéledésére emlékeztet - tehát bármilyen virágos árnyalatokat használhatunk!

Az ilyen megjelenés létrehozása egyszerű: a MAKEUP webáruház összegyűjtötte a legfontosabb lépéseket, amelyekkel a smink ragyogóbb lehet, mint az első tavaszi napsugár!

A sminktermékeket érdemes a Clinique, Max Factor, L’Oréal, Maybelline márkák közül választani, hiszen remek tartósságot és ár/érték arányt biztosítanak. A webshop virtuális polcain minden megtalálható egy helyen!

1. Az arcra hidratáló krémet alkalmazunk, a tetejére - fényvédő alapozót.

2. Az egész arcot áttetsző púderrel vonjuk be.

3. Szemöldökformázás - legyen minimális!

4. Ahhoz, hogy a szemöldök alsó határa pontosabb és tisztább legyen, dolgozzuk ki egy lapos szintetikus ecsettel és korrektorral.

5. A tavaszi sminkben nem szabad túlságosan elragadtatni magunkat a korrektorokkal, jobb, ha csak a pirosítóra és a highlighterre korlátozzuk magunkat: a pirosítóból jobb a hideg rózsaszín, highlighterből - ezüst vagy rózsaszín.

6. Térjünk rá a szemekre: a teljes szemhéjra bázist, a felső szemhéj szürkés-lilás szemhéjfestéket, a belső szemzugnál és a szemöldök alatt ezüst highlightert alkalmazunk. A teljes szemhéjra matt vagy ragyogó rózsaszín szemhéjfestéket, a kontúrt lilás árnyalattal emeljük ki, a szempillákat két rétegben fessük ki. Az ilyen smink tökéletesen kiemeli a szem színét és könnyűvé teszi a megjelenést.

7. Az ajkakat világos rózsaszínre festjük - ha nappali, könnyed sminket szeretnénk kapni, de ha elegánsabbat, akkor vegyünk egy élénk matt fukszia színű rúzst, amely árnyalata tökéletesen kiegészíti a szemeket.