Tavaszi bringás erőpróba – Itt a Zöld Kerék Alapítvány újabb próbatétele

Itt az újabb próbatétel, ezúttal kerékpárral kalandozunk a friss levegőn. A bringázás a testre gyakorolt előnyös hatásai mellett felszabadítja a boldogsághormonokat, kedélyjavító, kiváltképp, ha közben a természet szépségeiben gyönyörködünk – tájékoztatott legújabb programjáról a Zöld Kerék Alapítvány.

– Természetesen egyedül is lehet bringázni, de társaságban még élvezetesebb, bővíthetjük baráti körünket.  A közösen megélt élmények, az egymást inspiráló fizikai teljesítmények, az együtt kitűzött és megvalósított célok mind fontos elemei az egészséges és tartalmas társasági életnek. S mindezt biztonságos kerékpárúton, hiszen programunk úti célja a tokaji borvidék legmonumentálisabb látványossága a Tarcal feletti dombot megkoronázó Áldó Krisztus szobra lesz, a lélegzetelállító fekvésű bányató közelében. Egy igazi tavaszi erőpróba, rá lehet startolni az egyedi érmekre! – részletezték.

Indulás: 2022. április 30. (szombat) reggel 9.00 óra

Helyszín: Nyíregyháza, Kossuth tér

Visszaérkezés: A késő délutáni órákban

Táv: 80 km (oda-vissza)

Jelentkezési határidő: 2022. április 28.

Javasolt megfelelően réteges ruházat, legalább 1 liter folyadék, egész napra elegendő élelem, no és a jókedvet se felejtse otthon senki.

Részletek, jelentkezés: www.zoldkero.hu, 70/220-3885

 

Forrás: Zöld Kerék Alapítvány