Tartalékosan is győztesen

Tartalékosan is győztesen
Győzött az alapszakasz utolsó meccsén a Fatum-Nyíregyháza.

Jó formában, de erősen tartalékosan várta az alapszakasz záró meccsét a Fatum-Nyíregyháza. A női röplabdások hét közben elveszítették a térdsérüléssel bajlódó Roma Flórát, majd szombaton Vén Eszter betegedett meg, így a fiatal centerre sem számíthatott Kőhalmi Richárd. Erdősné Balogh Erika viszont ismét ott volt, és a kezdőben kapott helyet. Az már a pénteki párharcok után eldőlt, hogy a nyíregyháziak biztosan a 6. helyen zárnak, az MTK elleni találkozó eredményétől függetlenül. Jól kezdtek a nyírségiek, és ott folytatták, ahol a TF ellen abbahagyták. Pontosan fogadtak, és abból szép támadásokat építettek, így nagy különbséggel nyerték az első szettet. A folytatásban már több volt a hiba, de a végjátékokban rendre jól összpontosított a vendég csapat, és szettveszteség nélkül nyerte a találkozót. A rájátszásban a bajnok Békéscsaba lesz a mieink ellenfele.  

Röplabda Női NB I. alapszakasz 21. forduló
MTK-Budapest–Fatum-Nyíregyháza 0:3 (-15, -23, -24)

Budapest
Nyíregyháza: Erdős Zs., Valdez, Hengsperger, Araujo, Sikos P., Erdősné. Csere: Sitku T., Berényi E. (liberók), Akimova. Edző: Kőhalmi Richárd.

Kőhalmi Richárd: – Ott folytattuk, ahol csütörtökön, a TF ellen abbahagytuk. Koncentráltan játszottunk, majd nyitásfogadási hibák miatt magunknak tettük nehézzé a folytatást, de a szettek végén rendre jól oldottuk meg a feladatot. 

Dankó L.