Tagcsere a Radar zenekarnál! - Vajon ki távozott a formációból?
Tagcsere a Radar zenekarnál!

Volt néhány tagcsere a bandába, főképp az elején

- kezdte a váltásról szóló internetes bejegyzését a Radar.

A zenekar tagjai szerint a közelmúltban az egyik legfájóbb tagcserét élték meg, hiszen a csapat egyik legeredményesebb időszakában volt basszusgitáros Papp Gergely. Az elhatározás közös megegyezésen, rengeteg átbeszélt próbán és éjszakán alapozódott meg. Gerinek pedig köszöni a zenekar az elmúlt mintegy 14 évet, a számtalan turnét, a rengeteg élményt!

Hivatalosan május elején csatlakozott a Radar-hoz az új basszusgitáros: Popomájer Tibor már nem ismeretlen a rock-ot kedvelő hallgatóságnak. A mátészalkai bőgős az elmúlt években többek között a Drow-ban is játszott. A Radar-rajongók pedig már több koncerten is találkozhattak vele, a májusi bulikon már Tibi állt színpadra Fagyas Sándor, Losonczi Péter, Mák István és Rácz Attila mellett.

Városunkban április 26-án koncerteztek legutóbb a srácok a LEHETETLEN Turné keretében, ám ha valaki szeretné a közeljövőben látni-hallani a Radar-t, akkor ajánljuk a kisvárdai LESZ Fesztet július 5-én, rá egy hétre pedig a tuzséri kastélynál koncerteznek! Augusztusban többek között Csengerben és Tiszavasváriban is bemutatják legújabb számaikat.

Szerző: Rutkai