Születésnapi ajándék az élményfürdő látogatóinak

5 millió 275 ezer 330 köbméter elhasznált termálvíz és 861 ezer 340 köbméter hideg víz, több mint 600 fő alkalmazott, 1 millió 252 ezer 800 munkaóra, 2 millió 813 ezer vendég és több mint 5 milliárd forintos árbevétel – a sóstói Parkfürdő és Aquarius Élményfürdő elmúlt 10 éve számokban.

 

10. SZÜLETÉSNAP

 

10. születésnapját ünnepli az Aquarius Élményfürdő, s ebből az alkalomból most az ünnepelt ad ajándékot. A látogatókat nem mindennapi akcióval várják.

– November 30-tól, jövő hét hétfőtől egészen vasárnapig tart a szülinapi hét – mondta dr. Podlovics Roland, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója. – Ez alatt a hét alatt minden 10 év alatti vendégünk 10 forintos belépőjeggyel látogathatja az Aquarius Élmény- és Gyógyfürdőt. A 10 éves élményfürdő ezzel ajándékozza meg a gyerekeket. Úgy gondolom, az élményfürdő ebben a téli időszakban a gyermekvilággal és a csúszdavilággal pont a kicsiknek jelent nagy örömet, és persze, jön a Mikulás, így a születésnapot ötvözzük az ünnepi hétvégével, és egy egész héten át ajándékot adunk a gyerekeknek.

További képekért kattintson a fotóra!

A 10. születésnapját ünneplő Aquarius Élményfürdőben egy különleges élmény, szauna szeánsz is várja a vendégeket. Azoknak a látogatóknak, akik a létesítményben csak a szaunát szeretnék igénybe venni, egy speciális jegytípust kínálnak: délután 4 órától 2500 forintért válthatják meg belépőjüket, amely a szauna térre és a gyógyászati termálvilágba érvényes. A kedvezményes jeggyel a wellness térben mindössze 60 percen tartózkodhatnak, ennyi idő áll rendelkezésükre az átöltözésre, majd a felöltözésre, illetve a büfében való fogyasztásra. Ha a vendég egy órán túl is szeretne a wellness térben tartózkodni, akkor rá kell a jegyre fizetnie, percenként 16 forintot számol fel a rendszer, maximum 1000 forintig.

 

SZAUNA SZEÁNSZ VÁRJA A VENDÉGEKET

 

Újdonság, hogy az élményfürdőben szauna szeánszot is tartanak, a megadott időpontokra plusz 500 forintért válthatnak majd jegyet a látogatók. A 15 perces ceremóniát szauna mester vezeti.

– A szauna szeánsz ideje alatt a szauna mester a benti légrétegződést megbontja, és illatosított, illóolajjal kevert vizet locsol a kályhára, és ezt a forró párát, illetve a benti levegőt különböző sebességgel ütközteti az erre alkalmas eszközeivel, a szauna zászlóval és a ventilláló törölközőjével, és ezzel egy nagyon kellemes élményt kelt a vendégekben – mondta Ruszkabányai Gitta védjegytulajdonos. – Ilyenkor az agyalapi mirigyünkben endorfin szabadul fel, ami szétárad a testünkben, s ez kiváló stresszoldó.
Az első szauna szeánszokat december 4-én és 5-én tartják majd.

F.A.