Szpari játékos a válogatottban
Ismét van válogatott játékosa a Nyíregyháza Spartacusnak. Dragóner Filip az U19-es nemzeti csapat keretével készül a következő napokban. A Szpari jelenleg vezeti a bajnoki tabellát.

 

Dragóner Filip meghívót kapott az U19-es válogatott edzőtáborába, így a mai nyíregyházi tréningen már nem is vett részt. A Szpari játékosa a hétvégén győztes gólt lőtt Dorogon, megszerezve ezzel első NB-II-es találatát.

- Büszkeség a klub és az egész város számára, hogy adtunk egy játékost a korosztályos válogatottnak. Roppant boldog vagyok, mert egy nagyon fiatal játékosról van szó, és ismerem régóta, így tudom, hogy korosztálya egyik legtehetségesebb támadója. A felnőtté válás küszöbén áll, ahogy a Szparihoz és a munkához viszonyul biztos vagyok benne, hogy tavasszal már meghatározó tagja lesz a csapatnak - mondta Mátyus János vezetőedző.

Tisza Tibor viszont a Spartacus keretével készül. A támadó két meccset játszott már nyíregyházi színekben, és Dorogon több lehetősége is volt. A játékossal nyár óta tárgyalt a Szpari vezetése, és bár szeretett volna vele a Debrecen is szerződést hosszabbítani, mégis Nyíregyházát választotta.

- Én mindig olyan csapatokban játszottam, ahol nagy szurkolói bázis van, nekem ez nagyon fontos volt a döntésnél. Mátyus János személyében a szakmai munka, Révész Bálint személyében a stabil háttér jelentett garanciát, és nem is volt kérdéses, hogy itt folytatom, bár kerestek más együttesektől is – mondta Tisza Tibor játékos.

A csapat jelenleg vezeti az NB-II-es tabellát, és a hétvége után is marad az élen, mivel most nem rendeznek fordulót. Szeptember 11-én a Szeged érkezik legközelebb a Városi Stadionba.

Dankó László