Szombaton Szuperdöntő - Befejeződtek a csoportmérkőzések a teremlabdarúgó bajnokságban

Befejeződtek a csoportmérkőzések a Városi Teremlabdarúgó bajnokságban. A nyolc legjobb együttes jutott a Szuperdöntőbe. A finálét szombaton rendezik.  

Lezárult a DECATHLON - KONYHA MÖBEL - NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM Teremlabdarúgó Bajnokság 2019-2020-évi alapszakasza. A csoportmérkőzések során az utolsó pillanatig kérdéses volt, melyik nyolc legjobb gárda jut a Szuperdöntőbe. Bőven voltak meglepetések, alacsonyabb osztályú csapat is kiharcolta a fináléba kerülést. 

- Nem volt egyetlen piros lap sem a csoportmérkőzések során, és sérülés sem történt. Volt meglepetés, egy E csoportban szereplő együttes is bekerült a legjobb nyolcba, és egy korábbi bajnokot ütött el a finálétól - mondta Dajka László főszervező. 

Végül a VÖRÖS ÖRDÖGÖK FC,ISZOMLÁZ FC, T-FORG TRANS KFT,MAKKAI TRANS KFT, NYÍR - CHEM KFT, KELET SOLAR KFT,AUTONET KFT és a HET - BAND KFT. jutott a döntőbe. A finálét szombaton a Zrínyi Tiszavasvári úti csarnokában rendezik, és két csoportra osztották az együtteseket.  A csoportokban körmérkőzések után a két csoport győztese vívja a döntőt a másodikok a harmadik helyért mérkőznek. A terembajnokság jó felkészülési lehetőséget nyújtott a gárdáknak a szabadtéri idényre, mely március végén kezdődik, a kedvező időjárás miatt viszont előre hozhatják a rajtot. Mindez azért is lenne fontos, mert nyáron Európa-bajnokságot rendeznek, és a szervezők addigra szeretnék befejezni a szezont. A pályák előkészítése megkezdődött, és a bajnoki rajt előtt egy tornát is rendeznek a Városi Stadionban.