Szombaton nyit a parkfürdő

Szombaton reggel 9 órakor megnyitja kapuit az Aquarius Élmény- és Parkfürdő. A Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. felkészült a strandszezonra, a medencéket és a parkokat rendbe tették, a vízminőség jó, a játszótereket felújították, szeretettel várják a fürdőzni és napozni vágyókat.

PROGRAMOK ÉS AKCIÓK A NYITÓNAPON

Dr. Podlovics Roland, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója elmondta, már a nyitónapon kedveskednek a vendégeknek, lesz egészségsátor, zumba, aquafitnesz és búvárkodási lehetőség. Emellett egy akció keretében, aki szombaton belépőt vesz, kap egy kupont is, amivel június 30-áig egy alkalommal fél áron mehet be a fürdőbe. Emellett június 12-éig tart az iskolások nebuló árkedvezménye, ők csoportosan ezer forintért strandolhatnak a vakáció kezdetéig.

NYÁRI RENDEZVÉNYEK

Az új szezonban korrekciós szinten emelkedtek a jegyárak, viszont ezt kompenzálja a családi jegy bevezetése. A Tófürdő nyitását a tó vizének hőmérséklete határozza meg, június közepére tervezik, itt a jegyárak nem változnak. A parkfürdőben június 19-étől indul az éjszakai fürdőzés a termálmedencékben, szerdai és pénteki napokon. Vasárnap újra lesz ingyenes bábszínház. A nyári szezonban idén is lesznek kiemelt programok. Július elején lesz a SóstóFeszt, majd megrendezik az Országos Strandfoci Bajnokságot. Július végén újra vízre szállnak az úszó alkalmatlanságok versenyének résztvevői, elindul a Sóstó Noise, augusztusban pedig a SóstóSerFeszt és a Strandparty várja a vendégeket Sóstógyógyfürdőn.

Szoboszlai Tibor