Szívmelengető programok a VMKK-ban!

December 2-án, 15 órától a LIKE 4 tehetségkutató helyezettjei és különdíjasai lépnek fel a nagyszínpadon, hogy újra megcsillogtassák tehetségüket. Jegyek a helyszínen válthatók.

9-én, 9-13 óráig sí és télisport börzét szerveznek, ahol használt és új sportfelszereléseinket, megunt ruháinkat adhatjuk, vagy cserélhetjük el. Asztalfoglalásra és regisztrációra december 6-ig van lehetőség. A belépés díjtalan!
11-én, 18 órától Bödőcs Tibor lép színpadra, aki ezúttal is teltház előtt szórja majd a poénokat.
A Kelet-Magyarországi Szépkorúak Akadémiájának decemberi előadója Dr. Semsei Imre dékán, tudományos tanácsadó, tanszékvezető lesz, aki az öregedés művészetéről tart érdekfeszítő előadást. A belépés díjtalan! Az előadásra 12-én, 15 órától várják Önöket.

December 13-án, 15 órától kerül megrendezésre a Nyíregyházi Család- és Gyermekjóléti Központ jótékonysági adománygyűjtő rendezvénye. 14-én, 9 órától pedig Váci Mihály születésének 94. évfordulójára emlékeznek.
Advent alkalmából, 14-én, 18 órától Dolhai Attila és Janza Kata ad koncertet a nagyszínpadon.

Az óévet pedig operett és musical gálával búcsúztatják. Mahó Andrea, Sáfár Mónika, Teremi Trixi, Csengeri Attila és Nagy Balázs garantálja a feledhetetlen élményt. A gálára december 27-én, 18 órától várják Önöket! Jegyek korlátozott számban kaphatók a helyszínen, a www.vacimuv.hu-n, az InterTicket hálózatában és a JEGY.HU oldalon.

A gyerekek szórakoztatásáról sem feledkeznek meg!

A Hókirálynő Meseszínház hozza el nekünk Holle anyót, egy zenés mesejáték keretében december 9-én, 11 órától. 10:30-13 óráig kézműves foglalkozás várja a kicsiket.

16-án 3 előadással várja a gyerekeket a Kicsi Gesztenye Klub: 11-től, 15-től és 17:30-tól.

Kiállításokból sincs hiány decemberben!

Ladányi Attiláné foltvarró Minden öltés kézzel című kiállítása december 26-ig, Rózsás Judit üvegfestő Színes tintákról álmodom fantázianevű kiállítása pedig december 31-ig tekinthető meg a Váci Mihály Kulturális Központban. A belépés mindkét tárlatra díjtalan!

Buhály József festőművész kiállítását december 15-ig láthatják az érdeklődők a Nyíregyházi Városi Galériában és a Pál Gyula Teremben.

Tagintézményeik is ünnepi hangulatban várják az érdeklődőket!

A Városmajori, az Alvégesi, a Jósavárosi Művelődési Ház és a Nyírszőlősi Közművelődési Színtér, valamint Butyka, Mandabokor, Felsősima és Rozsrétszőlő is számos mikulás, adventi és karácsonyi hangulatú programmal várja a közönséget!

Ajándékozzon színház élményt Karácsonyra!

Márai Sándor „A gyertyák csonkig égnek” című színjátékára is hamarosan elindul a jegyértékesítés. Rékasi Károly, a Jászai Mari-díjas Nemcsák Károly, szintén Jászai Mari-díjas Fehér Anna, Botár Endre, Molnár Zsuzsanna és Holczinger Szandra gondoskodnak majd az emlékezetes újév kezdésről.
Az előadás január 28-án, 19 órától lesz látható a VMKK nagyszínpadán.

A Váci Mihály Kulturális Központ szeretettel várja Önöket idén, és az újévben is!

 

További információ:

www.vacimuv.hu, 42/411-822, www.facebook.com/VaciMihalyKulturalisKozpont, www.instagram.com/vacimuv