Színházi kulisszatitkok a Bencs Villában

Színházi kulisszatitkokról és az előttünk álló évad előadásairól is szó lesz augusztus 17-én, kedden 19.30-tól a Bencs Villa Többszemközt műsorának legújabb estjén.

 

A Bencs Villa törzsközönsége már tudja: a Többszemközt beszélgetős esteken Kováts Dénes élő mélyinterjúi részesei lehetnek az érdeklődők, melyek során a házigazda életükről, munkásságukról faggatja vendégeit, nem kerülve ki a nehéz és a humoros helyzeteket, pályájuk csúcsait és mélységeit sem.

Ezúttal három vendéget faggat a házigazda: Horváth Illést, a Móricz Zsigmond Színház művészeti vezetőjét, valamint Urbán-Szabó Fanni és Jenővári Miklós színművészeket. Szó lesz az előttünk álló színházi évadra való, járvány-sújtotta felkészülésről éppúgy, mint az évad előadásairól, a művészeti vezető és a színművészek várakozásairól.

Kováts Dénes kérdezi majd vendégeit darab- és szereplőválasztásról, próbafolyamatokról, színész és rendező egymásra hangoltságáról, szerepek és a színész-lét nehézségeiről vagy éppen könnyűségeiről.

A augusztus 17-én a Többszemközt esten Horváth Illés, Urbán-Szabó Fanni és Jenővári Miklós vélhetően színházi kulisszatitkokba is beavatja a hallgatóságot.

Akit érdekel a színház világa, feltétlenül jöjjön el! Akit nem, szintlén, mert e beszélgetés után érdekelni fogja!

Jegyek személyesen a Móricz Zsigmond Színház Szervező- és Jegyirodájában és a Bencs Villában válthatók nyitvatartási időben, továbbá online a Móricz Zsigmond Színház weboldalán.