Színes programok a VMKK-ban

– Remélem, sokan emlékeznek a nagy népszerűségnek örvendő tavalyi Játékos tudomány fizikai kiállításra, most ez a csapat állt elő egy újabb témával, mi pedig azonnal felvettük velük a kapcsolatot – mesélte a beszélgetés elején Mészáros Szilárd.

 

INTERAKTÍV KIÁLLÍTÁS NEM CSAK GYEREKEKNEK

 

Az igazgató azt is elárulta, március 21. és 27. között tekinthető meg a Testünk a csoda című interaktív kiállítás a Váci Mihály Kulturális Központban, melyre főképp az óvodás és iskolás csoportokat, családokat várják. – Bizton állíthatom, hogy nagyon izgalmas élményben lesz részük az ide látogatóknak, és most nem csak a gyerekekre gondolok – tette hozzá.

 

MESÉS ELŐADÁSOK ÉS JÁTSZÓHÁZ

 

Az intézmény népszerű programjai közé tartozik a vasárnapi gyermek előadássorozat is, melynek keretében számos mesét tekinthetnek meg a csemeték. – Első pillanattól arra törekedtünk, hogy ne csak egy programmal kedveskedjünk a résztvevők számára, és örömmel tapasztaljuk, hogy az előadások végén sokan maradnak kreatívkodni, rajzolni, színezni is – árulta el a programok kapcsán Mészáros Szilárd.

 

TAVASZI PROGRAMESŐ

 

A közeljövőben is számos programlehetőség várja a kulturális kikapcsolódásra vágyókat. – Ha előre tekintünk, itt az április, mégpedig Bolondok Napja, így szeretnénk kicsit mi is a humor vizére evezni, mégpedig neves színészek társaságában. Az Egy bolond négyet csinál ponyvakabaré kerül majd bemutatásra, Beleznay Endre, Széles István és Szép Bence fogja megidézni a régi rádiós kabarék világát – mondta a Szieszta vendége. Ezen kívül április 15-én Operett Gálára készül a központ, melyen Pankotay Péter és Harsányi Gábor is tiszteletét teszi, lassan indul a Szépkorúak Akadémiája és hamarosan szavalóversenynek ad otthont az intézmény.

Farkas Fanni