Szilveszteri és újévi műsorkínálat a Nyíregyházi Televízióban gólokkal, derűvel, tánccal, zenével, éves visszatekintővel

Színes műsorkínálattal jelentkezik az esztendő utolsó délutánján is a Nyíregyhazi televízió. A közel nyolc órás műsorfolyamban szerepet kapnak a Szpari góljai, felelevenítjük az idei VIDOR Fesztivál derűs perceit, táncol a 4 for Dance, zenél a Folk Fusion és a Zenith, az újév estéjén pedig minőségi zenei felvételekkel készültünk.

Sportos percekkel kezdünk december 31-én 18 órakor, hiszen az év egyik legfontosabb meccsét, a Nyíregyháza Spartacus–Győri ETO FC meccset elevenítjük fel, majd pedig a másodosztályban őszi elsőként záró Szpari összes idei gólját, valamint levetítjük a 2023-as esztendőről önkormányzati szemszögből készült összefoglaló kisfilmet. A VIDOR TV-ben fél kilenctől felidézzük a Vidámság és Derű Országos Seregszemléjének kellemes pillanatait, este tíztől ugyancsak a színházban leszünk, de archív felvételek segítségével. Az esztendő utolsó másfél órájában pedig a 4 for Dance egyik gálájából idézünk, majd a Folk Fusion csinál még jobb évzáró hangulatot. A Himnuszt és a polgármesteri újévi köszöntőt a Zenith együttes retro koncertje követi.

2024. január elsején hattól könnyű komolyzenével indítjuk az évet az NYTV szimfonikus archívumából szemezgetve. A Vetítőt követően 2023-ra képes összefoglalóval pillantunk vissza, fél kilenctől pedig Vizin Viktória és a Bohém Ragtime Jazz Band koncertjét adjuk. A Szabolcsi Koncertfúvós Zenekar és Majorette csoportjai aznapi, a Continental Arénában 17.00-kor kezdődő friss parádéját pedig később vetítjük majd, felvételről. Az újévi koncertet ugyanis Nyíregyházi Televízió rögzíti, s január 20-án, szombaton 20.30 perctől sugározzuk a Kult-Óra című műsor keretében.

Kellemes televíziózást, boldog új esztendőt kívánunk!