Szilveszter: erre a nyíregyházi óévbúcsúztatásra sokáig fogunk emlékezni!

 

Volt, aki trombitát fújt, volt aki énekelt, és olyan is ünnepelt, aki már tudta, mit vár 2018-tól.

Egészséget, az a legfontosabb, egészséget, boldogságot, szeretetet.

– mondta egy nyíregyházi hölgy, aki még maszkot is felvett. Olyanok is akadtak, aki komoly tervekkel néznek az új év elébe.

El szeretném venni a páromat '18-ban.

– mosolygott egy fiatalember.


További képekért kattintson a fotóra!

Fotók: Trifonov Éva

Több ezren gyűltek össze Szilveszter éjjelén a Kossuth téren. A városháza előtt felállított színpadon este nyolctól szólt a zene. DJ Hajnal pörgette a lemezeket. A jó hangulathoz az is hozzájárult, hogy kinyitottak a forgatag árusai, forralt bort és egyéb italokat kínáltak.

Sztárvendégek is érkeztek Nyíregyházára.

Krisz Rudi, Miss Bee (ex Bestiák) és az UFO együttes is szórakoztatta a nagyérdeműt. Éjfél előtt Nyíregyháza polgármestere is feltűnt a színpadon, aki azt mondta, 2017 jó év volt a város számára és az új esztendő is jól indul.

Azt gondolom, hogy a város számára nagyon jól indul az év, az elmúlt héten is olyan kormányzati döntések születtek, amik azt a lendületet, fejlődést viszik tovább, melyek az elmúlt éveket jellemezték. Megszületett a stadion felépítéséről a döntés, az uszoda önerejét biztosítja a kormány, akárcsak a jégpályának, ami január végére elkészül. Ráadásul olyan új lehetőség lesz a motorsporttal, ami a város turisztikai fejlődését tovább tudja vinni a nyáron átadandó két hotellel együtt.

– fejtette ki a polgármester.

Fergeteges volt a tűzijáték.

A polgármester köszöntője után közösen számoltak vissza az ünneplők, majd kitörő örömmel fogadták az új évet. A himnusz után fergeteges tűzijáték kezdődött.


További képekért kattintson a fotóra!

Fotók: Trifonov Éva

A Városi Szilveszter hajnalig tartó utcabállal zárult.


Z. Pintye Zsolt