Sziesztázzon Velünk – Múzeumi programok, jégpálya és divattrendek  a Nyíregyházi TV-ben
Izgalmas témákkal jelentkezik ezen a héten is a Nyíregyházi Televízió Szieszta című műsora.

A tartalomból:

  • Családi nap a Jégkorszak kiállításon, és március 15ei programok. Erről is mesélt részletesen a Jósa András Múzeum két múzeumpedagógusa, Román Ágnes és Vécseyné Lakatos Bernadett.
  • Elérte a harmincezres látogatószámot a Városi Jégpálya. Kőhalmi Richárd azt is elárulta a Sziesztában, meddig lesz nyitva a jégpálya, és a szerencsés harmincezredik látogató, Burik Eszter is ellátogatott műsorunkba.
  • Idén is megrendezik a III. Tavaszváró Táncversenyt. Balázs Zsombor és Ködöböcz Sándor a Nyíregyházi Televízió műsorában árultak el részleteket a szervezés részleteiről, és, hogy milyen célt szolgál a megmérettetés.
  • Ruhák, színek, formák, minták. Minden kiderül a 2019es divattrendekről, mégpedig Piszár Tünde stíluskommunikátor tanácsaival fűszerezve.
  • Könyvautomaták Nyíregyházán? Ez is lehetséges! Tavaly, a Költészet Napján indult a könyvautomaták elsöprő sikertörténete, és egy nyíregyházi fiatalokból álló csoport is támogatja a kezdeményezést, városunkban is elérhetővé szeretnék tenni az automatákból elérhető apró könyveket. Magyar Boglárka és Nagy Fruzsina beszéltek a részletekről.
  • 50 éves a Vasvári Pál Gimnázium zenei tagozata. Különleges év a 2018/2019 az intézmény számára, és jubileumi programsorozat is indult ennek örömére. A tagozat tanárai, Mikó Gyöngyi és Puskás Bernadett mesélt a részletekről, kiemelve a március 13ai hangversenyt.
  • Egyedülálló darab bemutatója közeleg április 12én a Móricz Zsigmond Színházban. A manó című Csehov komédia számtalan meglepetést tartogat, erről, és a darab történetéről, színpadra állításáról mesélt Tasnádi Csaba, rendező a Sziesztában.

 

Várja Önöket a műsorvezető, Farkas Fanni!

Vetítési időpontok: péntek 18.25, 19.30 és 22.20, szombat 8.00 és 18.30, valamint vasárnap 07.30.