Szeretné látni az új játékosokat? Péntektől Fatum Kupa!

Túl van az első két felkészülési mérkőzésén a Fatum Nyíregyháza. A csapat előbb 3-0-ra verte a Diósgyőrt, majd ugyanilyen arányban vereséget szenvedett a román Lugoj együttesétől. 

- Ebben az időszakban az a legfontosabb, hogy amit edzéseken gyakoroltunk, azt a felkészülési találkozókon visszakapjuk. Ez nagyrészt sikerült, de vannak még hiányosságok. Kielemeztük a mérkőzéseket, tudjuk, miben kell előre lépnünk, és a héten igyekeztünk erre nagyobb hangsúlyt fektetni – mondta Tomás Varga vezetőedző. 

A hétvégén újabb két felkészülési meccs jön a Fatum Kupa keretében. A pénzdíjas tornán pénteken 19 órától a Prostejov lesz az első ellenfél, majd szombaton az UTE vagy a Calcit ellen lép pályára a csapat. 

- A héten még mindig fontos szerepet kapott az erőgyűjtés, hiszen a bajnoki rajtig még van idő, és szeretnénk a fizikai mutatókon tovább javítani. Bár kicsit vettünk vissza a terhelésből, de még fáradt lesz a csapat, ez ebben az időszakban természetes. Játékban viszont szeretném ha tovább fejlődnénk, a hazai rendezésű torna tökéletes arra, hogy gyakoroljunk. No és persze először láthat bennünket a hazai közönség, ami további motivációt jelent a játékosoknak, bízunk abban, hogy sokan kilátogatnak a Continental Arénába – tette hozzá Tomás Varga.

A Fatum Kupa pénteken 16 órakor az UTE-Calcit meccsel indul, majd utána játszanak a mieink a cseh együttes ellen. Szombaton 11 órától jön a bronzmeccs, 14 órától pedig a döntő.