Szép sikerekkel zárták a nyarat a MARSO TC versenyzői

Az elmúlt hetekben két szuper eredménnyel is büszkélkedhetnek a nyíregyházi MARSO TC tenisz versenyzői.

A teniszezőknél rendszerint nyáron tartják a legfontosabb országos versenyeket és ez idén sem volt másként. Az augusztus 24-26. között, Budapesten megrendezett Korosztályos Országos Csapatbajnokságon a MARSO TC U16-os fiú csapata az 5. helyezést szerezte meg. Ezzel az eredménnyel pedig a legjobb vidéki csapatnak bizonyult a MARSO TC. A csapat tagjai: Závaczki Milán; Vitéz Csongor; Becser Péter.

Másik kiemelkedő teljesítmény szeptember második hétvégéjére esett, amikor a MARSO TC felnőtt férfi csapata bajnoki címet szerzett az OB II. C csoportjában. A kizárólag saját nevelésű játékosokból álló gárda veretlenül szerezte meg az első helyet, miután szombaton a csoport döntőjének számító találkozón 6-3 arányban legyőzte a jelentős erőt képviselő Fehérgyarmat csapatát. Az OB I.-be való feljutásért a D csoport bajnokával játszanak a fiúk.

A csapat tagjai: Závaczki Martin; Závaczki Milán; Becser Dominik; Becser Péter; László Bence; Vitéz Csongor; Szentpáli Marcell; Mirgay Zsolt; Szabó Dániel; Horváth Gábor.