Bajnokok csatája a Fatum-Property kupáért

 

 Rangos csapatok részvételével rendezi meg a Nyíregyházi Élsport Kft. az idei FATUM- PROPERTY Kupát. Az esemény 2023. szeptember 22-23-án Nyíregyházán a CONTINENTAL Arénában kerül megrendezésre. A hazai FATUM csapata mellett az Extraligás UTE, a sokszoros cseh bajnok és kupagyőztes VK Prostejov és a szintén sokszoros bajnok és kupagyőztes szlovén, Calcit Volley csapatai lesznek a felkészülési torna résztvevői.

Az UTE tízszeres Magyar Bajnok, tizenkétszeres Magyar Kupa-győztes csapata fiatalokra épülő és rutinos idegenlégióssal kiegészülő gárdaként minden évben képes meglepetést okozni ellenfelei számára. A CALCIT VOLLEY hét szlovén bajnoki, négy kupa győzelem mellett három Közép Európai Kupa (MEVZA) győzelemmel is dicsekedhet. Kamnik város csapata, mint korábban többször  idén is résztvevője a CEV Bajnokok Ligája csoportkörének.  A VK Prostějov a csehországi Prostějov város csapata tizenegy bajnoki, tíz kupa győzelem mellett egy Közép Európai Kupa (MEVZA) győzelemmel is dicsekedhet. A házigazda FATUM - Nyíregyháza hatszoros Magyar Bajnok, kilencszeres Magyar Kupa-győztes csapat a honi röplabdázás egyik legsikeresebb gárdája hiszen az együttes 1997-ben került fel a Magyar Női Röplabda Bajnokság első osztályába és az azóta eltelt időszakban ért el számos szép eredményt. 

A hazai rendezésű felkészülési torna névadó szponzorunk a Fatum- Property Ingatlanberuházó Kft. által támogatott pénzdíjas esemény.

A 1.500.000 Ft összdíjazású torna pénzdíját, az alábbi módon nyerhetik meg a csapatok:

 

1. Helyezett csapat: 600.000 HUF

2. Helyezett csapat: 400.000 HUF

3. Helyezett csapat: 300.000 HUF

4. Helyezett csapat: 200.000 HUF

 

A torna részletes programja:

 

2023.09.22. (péntek)

16 óra

Elődöntő 1. mérkőzés

UTE – Calcit Volley (SLO)

 

Hivatalos megnyitó ünnepség

19 óra

Elődöntő 2. mérkőzés

FATUM-Nyíregyháza – VK Prostejov(CZ)

 

2023.09.23. (szombat):

11 óra

Mérkőzés a 3. helyért

(előző nap vesztes csapatai között)

14 óra  

Mérkőzés az 1. helyért

(előző nap győztes csapatai között)

16.00

Eredményhirdetés