Szalagavatók a Nyíregyházi Televízió műsorán – Immár 15 éve!

A Nyíregyházi Televízióban már hagyomány, hogy minden évben műsorára tűzi a nyíregyházi középiskolák szalagavatóinak felvételét, illetve annak részleteit, ezúttal „Szalagavató 2019” néven. Az idei a 15. alkalom. (Megjelent a Nyíregyházi Napló szeptember 27-ei számában.)

Az előző évek visszajelzései azt bizonyították, hogy ez az egyik kedvelt műsora a televíziónak. A végzős osztályok produkcióit így azok is láthatják, akik nem lehettek jelen a szalagavatón, vagy szeretnék a szereplőket ismét megnézni. Idén is a minél szélesebb nyilvánosság biztosítása, a bemutatkozás a fő cél. Az iskoláknak így ez esetben is jelentős „reklámot” biztosítunk, s nemcsak a képernyőn, hanem a nyiregyhaza.hu, illetve a hellonyiregy­haza.hu városi hírportálokon, valamint a beharangozókon keresztül a Nyíregyházi Naplóban is. Amennyiben részt kívánnak venni a „Szalagavató 2019” műsorsorozatban, jelezzenek vissza e-mailben a gyartas@nyiregyhazitv.hu címre legkésőbb október 9-ig. Írják meg, hogy hol és mikor lesz a szalagavató, hány végzős osztály van, és ki a kapcsolattartó az iskola részéről.

A Nyíregyházi Televízió kapcsolattartója: Boronkay Ferenc (30/945-6652), közvetlenül tőle is lehet majd kérni információkat. A tavalyi évhez hasonlóan, az osztályok produkciójáról készült felvételt kell eljuttatni a Nyíregyházi Televízióba, legkésőbb a szalagavatót követő 2 héten belül.

A negyedikeseknek további sikeres felkészülést kívánunk!