Szabadtéri Nyár 2015

Új helyen várják azokat, akik jegyet szeretnének vásárolni a Szabadtéri Nyár 2015 programsorozatára, elköltözött a Móricz Zsigmond Színház Szervező- és Jegyirodája. Az Országzászló téri iroda az épület felújítása miatt bezárt, a jegyiroda most ideiglenesen új helyen, a Bethlen Gábor utca 14. szám alatt, a MŰvész Stúdióban kapott helyet. Augusztus 19-éig itt zajlik a bérletértékesítés, és itt árusítják a jegyeket a nyári szabadtéri előadásokra.

 

11 SZABADTÉRI ELŐADÁST LÁTHAT A KÖZÖNSÉG

 

Június 20-án kezdődik Nyíregyházán a Szabadtéri Nyár 2015 programsorozata, amelynek keretében 11 előadást láthat a közönség.
– A kicsiktől a felnőttekig minden korosztályra gondoltunk – mondta Munkácsy Julianna, a Móricz Zsigmond Színház szervezőirodájának vezetője. – Musicaleket hozunk, vígjátékokat, operettet, a gyerekeknek bábjátékot, és lesznek ingyenes filmvetítések is a Szabadtéri Színpadon. A Móricz Zsigmond Színház három produkcióval vesz részt a Szabadtéri Nyár 2015 programsorozatában, operettel és a népszerű Anconai szerelmesek 1-2. produkciókkal.

 

JÚNIUS 20-ÁN KEZDŐDIK A SZABADTÉRI NYÁR

 

A Szabadtéri Nyár programsorozata június 20-án, szombaton kezdődik a Csárdáskirálynő című előadással, amelyre már az összes jegy elkelt, és szintén nincs már jegy az augusztus 8-ai Anconai szerelmesek 1. című előadásra. Válthatók viszont jegyek június 29-ére a Tied a világ! című zenés társasjáték előadására, július 4-ére Udvaros Dorottya lemezbemutató koncertjére, július 8-ára a Hattyúdal című zenés komédiára a Republic együttessel, július 15-ére a Cabaret című musicalre, július 11-ére a Dobronka cirkusz világszám című bábelőadásra, július 24-ére, az Estére szabad a kecó avagy a londoni szextett című bulvár burleszkre, augusztus 1-jére a 4 for Dance jubileumi gálájára, augusztus 15-ére az Anconai szerelmesek 2. című zenés vígjátékra és augusztus 22-ére Molnár Ferenc A testőr című komédiájára.

F. A.