Szabadidősport kongresszus - a Mediballt is megismerhették a érdeklődők

2019. október 16-18. között Budapesten rendezték meg a világ legnagyobb, a szabadidősportot népszerűsítő kungresszusát, a MOVE Congress-et. Az eseményen a nyíregyházi központú Mediball is bemutatkozott.  A nagyon jó hangulatú rendezvényen sok lelkes érdeklődővel találkoztak, akik nyitottak voltak a jövőbeli kapcsolatokra. A MediBall-t a rendezvény 3 napja alatt Szilágyi István MediBall szakmai igazgató, Szilágyi Máté és Tősi Julianna MediBall oktatók képviselték.

Több, mint 400 résztvevő próbálta ki a játékot a kongresszus ideje alatt! A világ minden tájáról érkeztek érdeklődők. Csütörtök este a rendezvény folytatásaként a Testnevelési Egyetem aulájában várták az érdeklődőket. Itt a mozgásos sportprogramok egyik állomása volt a Mediball. Közel 2 órán keresztül játszhattak a kongresszus résztvevői. Az este folyamán egy bemutatót is tartottak, amely a közönség osztatlan elismerését is kivívta. Itt csatlakoztak a nyíregyházi csapathoz a Magyar MediBall Egyesületből többen is: Badar Ágnes MediBall Instruktor, Gazsi Gréta és Szabó Csilla MediBall oktatók.

Bíznak abban, hogy tovább tudják építeni a kapcsolatainkat és Európában is egyre szélesebb körben bemutathatják a MediBall-t és a teljesen egyedi oktatási módszertant.