Strandzárás

Nyíregyházán a Sóstói Parkfürdőben az 5000-et is meghaladta szombaton a látogatók száma. Sokan igyekeztek kihasználni a jó időt és az iskolakezdés előtt még strandoltak egyet.

 

Tinédzserek és családok

 

A kisgyerekes családok is a standot választották a nyári melegben. Csúszdáztak, napfürdőztek, pancsoltak. Akárcsak a tinédzserek, akik szintén megörültek a későn jött nyári melegnek.

 

Sok a külföldi

 

A Nyíregyházi Parkfürdőben évek óta a látogatók jó része külföldi: lengyelek, szlovákok és románok. A sok turista ellenére, a tavalyi évhez képest kevésbé zárt sikeres évet a strand, amelynek oka, hogy az idei szezonban rendre hétvégére romlott el az idő, így sokan inkább városlátogatásokat választottak a vizes kikapcsolódás helyett – mondta Podlovics Lajos, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. értékesítési vezetője. Ennek ellenére közel 200 ezren választották a nyíregyházi Parkfürdőt idén nyáron.

 

Rekord az Állatparkban

 

A Nyíregyházi Állatparkban rekordot döntött a látogatók száma, idén elérte a 400 ezret. Ehhez az eredményhez azon túl, hogy a park folyamatosan kínálja a jobbnál-jobb látnivalókat a kedvező időjárás is hozzájárult. Bár a Sóstói szabadtéri strandok bezártak szeptember 4-vel, az Élményfürdő és az Állatpark azonban továbbra is várja a látogatókat.

Piszár Tünde