Sportos beharangozó a hétvégére
Az idei szezon utolsó erőpróbájához érkezett a Nyíregyházi Sportcentrum atlétika szakága.

A Nyíregyháza és Debrecen alkotta közös csapat szeptember 12-én és 13-án Székesfehérváron vesz részt a Magyar Atlétikai Csapatbajnokság döntőjén. Az elődöntők 1–6. helyezettjei, azaz a legjobb 12 jutott el a felnőtt csapatbajnokság végső ütközetéig. A Nyíregyházi Sportcentrum részéről 16 atléta, 8 edző kíséretében küzd majd a dobogóért. A felnőttek mellett a serdülőinkre is megmérettetés vár ugyanitt, az immáron 2. alkalommal megrendezendő Serdülő Csapatbajnokságon. Ez a korosztály 17 fővel képviselteti magát a székesfehérvári versenyen.

Elindult a fiú kiemelt Országos Kadett Bajnokság. A Nyíregyházi Sportcentrum mindkét csapata érdekelt az előselejtező első körében. A Boczkó Ádám által irányított „A” csapatunk Sopronban, míg Zentai Levente „B” csapata hazai környezetben vívhatja ki a továbbjutást. Az „A” csapat a Soproni Sportiskolával, a Kaposvárral és a Győri KC csapatával feszül össze. A hazai pályán játszó legénység Szeged, Sopron és Szolnok ellen játszik a Zrínyi Ilona Gimnázium tornatermében szombaton 12.45 és 17 órai kezdettel, vasárnap pedig reggel 9 órakor.

Szombaton a Bem József Általános Iskola tornaterme is hangos lesz, ahol is a Sportcentrum Junior fiú kézilabdacsapatának szurkolhatunk 16 órától, akik a tavalyi második helyen végzett Fradival küzdenek meg. A Bécsi János által irányított gárda mindent megtesz majd a győzelemért, ami az ellenfél képességeit ismerve igazi bravúr lenne.