Speedmarathon – Itt mérnek a rendőrök

Biztos, hogy lesz traffipax a Debreceni úton április 16-án. A rendőrség reggel hat és délelőtt tíz óra között a 256. szám alatt méri a közlekedőket. Ez az autósbüfé, illetve a villamossági szaküzlet környéki terület. Nagy nyugalom azonban 10 óra után sem vár a közlekedőkre, fél 11-től a Pazonyi út 8. szám előtt, délután 5-től a Tüzér utca 2–4. előtt, éjszaka fél 10-től másnap fél 2-ig pedig a Nyírszőlősi út előtt biztosan mérnek. Nem árt vigyázni, mert úgynevezett leállítás nélküli sebességmérés zajlik, tehát az autós csak a csekkel találkozik majd!

[REKLAM]

Ott mérnek, ahol baj van

Az adatok a rendőrség honlapjáról derültek ki. Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (TISPOL) április 16-án 6 órától április 17-én 6 óráig, 24 órás összeurópai sebességellenőrzést hajt végre. A rendőrség felhívására számos állampolgári javaslat érkezett a rendőrségre a lakosoktól arra, hogy hol mérjenek. Ezen jelzések és a helyi adottságok, valamint a közlekedésrendészeti elemző munka ismeretében a megyei rendőr-főkapitányságok kijelölték az ellenőrzések helyszíneit és az időpontokat, amelyek a mellékelt táblázatban megtalálhatóak. Az ellenőrzések helyszínére a rendőrség megyénként 10-10 főt meghív azok közül, akik javaslatot tettek.

Nyíregyházán egyébként a fent említetteken kívül biztosan mérni fognak még a Kemecsei úton, a Kert utcán és a Hunyadi utcán is. A megyei mérések helyszínét itt találja.

Erdős József