Sóstón randizott Puskás Peti

Puskás Petit 21 évesen, a Megasztár 3. szériájában ismerte meg a közönség, a nála 9 évvel fiatalabb, most 22 éves Dani pedig még nem volt húsz, amikor a The Biebers zenekar másik meghatározó tagjaként népszerűvé vált. Őket bízták meg nemrég a Comet díjátadó hivatalos dalának megírásával, amit Herrer Sárival, a Mary Popkids énekesnőjével adnak elő.

 

Sikeresek Puskás Tivadar gyermekei

 

– A gyermekeim nagyon jó testvérek – mondta Tivadar. – A fiaimnak van egy nővérük, Annamária, aki tanár, emellett újság- és tévészerkesztő. A volt feleségem lányával, a joghallgató Dorkával mindannyian édestestvérként szeretik egymást. A fiúknak vízipipa-kölcsönző vállalkozásuk, valamint video- és hangstúdiójuk van. Peti emellett a Madách Színházban négy darabban játszik, az X-Faktor zsűritagja, videofilmek forgatókönyvírója, zeneszerző és szövegíró, ráadásul rendszeresen jótékonykodik, például minden hónapban a Tűzoltó utcai kórházban a gyermekeket szórakoztatja, hátrányos helyzetű iskolákba visz könyveket, stb. Döntő szerepe van abban a feleségemnek, hogy ilyen kiválóak a gyermekeink! A színészi pályáját áldozta fel azért, hogy nevelhesse őket. Zsuzsa szülei is színészek voltak.

[REKLAM]

Mint megtudtuk, Dani közgazdasági főiskolára járt, de ma már a zene tölti ki az életét. Ő a zenekar „esze”, aki a realitások földjén él. Jó gondolkodású, higgadt, és remek zenéket ír. A szüleivel él, Peti pedig a barátnőjével, a Junior Prima díjas színésznővel, Eke Angélával. Az X-Faktor zsűritagjával nemegyszer találkozhattunk már Nyíregyházán. Többek között a városhoz kötődéséről kérdeztük a mostanában különösen elfoglalt énekest.

 

Peti szívesen jön Nyíregyházára

 

– Amilyen gyakran csak tudok, jövök Nyíregyházára. Szeretek apához lejárni, megnézni az előadásokat, vagy csak kicsit "színészbüfézni". Természetesen a színház a kedvenc helyem, de ki szoktunk járni Sóstóra is kirándulni, sétálni, enni-inni. Gyönyörű az a rész, a barátnőmet is oda vittem el az első randira. Volt egy, a Móricz Zsigmond Színházhoz kötődő nagyon megható pillanat az életemben. Amikor bejutottam a Megasztárba, beültem egy próbára. Ha jól emlékszem, a Rovarok bemutatására készültek akkor, és egyszer csak megállt a próba, kijött mindenki a színpadra, és megtapsolt. Nagyon szép gesztus volt, sosem fogom elfelejteni!

[REKLAM]

Mint elmondta, nagyon izgalmas és egyben nehéz feladat mentorként egyengetni a tehetségek útját. Egyrészt mindig is szeretett segíteni a fiataloknak, másrészt hihetetlen élmény látni, milyen érzelmeket vált ki az emberekből ez a műsor. Reméli, a srácok is élvezik a közös munkát, és sokat tanulnak ebben a pár hétben. A legnehezebb benne, az igazi kihívás, megtalálni valakinek a zenei karakterét: mi az, ami jól áll neki, mi az, amiben ki tud teljesedni és nem lesz karaoke szagú az előadása. Fontos, hogy már most megtanuljanak komplexen gondolkodni a zenélésről, és produkcióként tekinteni saját előadásukra. Olyan énekeseket szeretne látni az élő műsorban, akik képesek lesznek majd fennmaradni a pályán, évtizedeken keresztül. Nem elég „csak” jól énekelni. S hogy mit csinál szabadidejében?

– Ilyen nem létezik. A viccet félretéve, megpróbálok minél több időt tölteni a barátnőmmel és a családommal.

Sz. Kántor Éva

(Fotó: menedzsment)