Sikeres Broadway darabok – A „csillagok” Nyíregyházára érkeznek

Megannyi telt házas színházi előadás és koncert után még koránt sincs vége a VMKK Lehozzuk Önnek a csillagokat című programsorozatának. Ebben az évadban még három színházi előadás, egy koncert és egy további meglepetés is vár az érdeklődőkre.

Népszerű darabok

Február 27-én a Zenthe Ferenc Színház előadásában Harold Pinter Hazatérés című tragikomédiája érkezik Nyíregyházára. A darab mulatságos, borzalmas, szentimentális, vicces és fájdalmas, amin sírni kell, és persze röhögni. Ezt követően márciusban Tracy Letts Augusztus Oklahomában című darabját tekinthetik meg, áprilisban pedig a Tortúrát, aminek rendezője a nyíregyházi születésű Iványi Árpád.

A programsorozatnak ez már a második évada, és eddig minden alkalommal telt ház előtt adhatták elő a budapesti színházak a darabjaikat. A nagy érdeklődés szerencsére idén sem marad el. Ebben az évadban további három színházi előadás vár az érdeklődőkre, de márciusban fellép még Zséda és a Kvartett is, illetve beterveztünk egy plusz előadást, májusban a Mágnás Miska című nagyoperettet tekintheti majd meg a nagyérdemű.

– hangsúlyozta Mészáros Szilárd, a Váci Mihály Kulturális Központ igazgatója.


Bruszel Dóra