Segítettek a vízilabdások - Adományt vitt az Aqua SE a Tutor Alapítványnak

Megérkeztek az ajándékok a Tutor Alapítványhoz. Az elmúlt években Karácsony közeledtével az Aqua SE mindig akciót indított, melynek során adományokat gyűjtöttek rászorulók számára. Idén sem volt ez másképp. A Tutor Alapítvány munkáját segítették azzal, hogy a Városi Sportuszoda bejáratánál kihelyezett asztalnál gyűjtötték a felajánlásokat. 

- 17 éves az egyesület, és szeretnénk meghálálni azt, hogy eddig mi kaptunk a gyerekektől szülőktől sok-sok mosolyt. Úgy éreztük, segítenünk kell azoknak, akik rászorulnak. Ez már hagyomány nálunk, hogy minden évben kiválasztunk a kollégákkal egy olyan alapítványt, melyet támogathatunk – mondta Szakács Roland, az Aqua SE elnöke. 

A gyűjtéssel egyidőben a klub közösségi oldalán egy licitet indítottak, melynek során azt a plakátot lehetett megvásárolni, melyet az UVSE és a Szolnok férfi vízilabda együtteseinek tagjai írtak alá, de kézjegyével látta el Fodor Rajmund olimpiai bajnok is. A licitből befolyt 50 000 Ft-ot is a Tutor Alapítvány kapta. 

- Nagyon hálásak vagyunk az Aqua SE-nek, kérdezték, hogy mire van szükségünk, és célzottan azt gyűjtötték. Tartós élelmiszert, játékokat, tisztító szereket kaptunk, és nélkülöző családoknak szeretnénk ezeket eljuttatni. Egy megpakolt autóbusszal érkezett az Aqua SE, sok adománnyal. A tartós élelmiszer ebben az időszakban óriási segítség, a kicsik pedig nagyon örülnek a játékoknak - mondta Fodor Éva, a Tutor Alapítvány elnöke. 

A Városi Sportuszodában idén először rendeztek OB-I-es férfi mérkőzést, melyet a tervek szerint továbbiak követhetnek. Az sem kizárt, hogy egy európai sztárcsapat is ellátogat majd Nyíregyházára.