Rubint Réka lett a fürdő arca

Az olasz medencében felállított színpadon tornázott Rubint Réka és a lánya, Lara csütörtökön. Közben a szintén közismert családfő és kreatív producer, Schobert Norbi a vízből figyelte az eseményeket, és átrendezte a színpadképet.

 

„Amikor megláttam a helyszínt az volt az első mondatom, hogy ez a törzshelyünk lesz...”

 

Rubint Rékát lenyűgözte a Parkfürdő. Ezért is döntött úgy, hogy legújabb videóját itt veszik fel. A fitneszsztár közben azt is elárulta, hogy megállapodott a Sóstógyógyfürdők Zrt.-vel és ő lesz a fürdő hivatalos arca.

Boldogan fogadtam el a felkérését, hogy legyek a nyíregyházi, sóstói fürdő arca, mert nagyon szereti az egész családunk a szép és kellemes helyeket, ahol lehet fürödni, időt eltölteni, úgyhogy boldogan mondtam igent. Egyébként is napimádó vagyok, nagyon szeretem a jó időt, nyári jegy vagyok, a rák csillagjegyében születtem, úgyhogy közel áll a szívemhez a jó idő és most már ez a helyszín is.

– fogalmazott Rubint Réka.

 

A 10. legbefolyásosabb nő reklámozza Nyíregyházát

 

550 magyar fürdő csábítja a vendégeket az országban. A kínálat széles és nehéz kitűnni. A Sóstógyógyfürdők Zrt. ezért úgy döntött az egyik legismertebb magyar sportlady-t kérik fel, hogy népszerűsítse a szabolcsi megyeszékhelyt és a kiváló fürdőit.

Találkoztak az elképzeléseink és így lesz ő a fürdő arca, illetve nem csak a fürdő arca, hanem a város egyik arca is, úgyhogy nagyon sok rendezvényen meg fog jelenni. Már a VIDOR Fesztiválon itt lesz, Alakreform edzést tart itt a fürdőben, óriásplakátokon fogjuk őt megjeleníteni, illetve mindenféle online megjelenésekben, úgyhogy ez egy nagyon szoros kötődés lesz Nyíregyházával  egy éven keresztül.

– tette hozzá Podlovics Lajos, a Sóstógyógyfürdők Zrt. értékesítési vezetője.

 

Alakreform edzés és tábor helyszíne is lesz Nyíregyháza

 

Réka nem csak videókat készít a Parkfürdőben. Július 28-án itt tartja majd az egyik Alakreform edzését is, amire több száz fürdőruhás lányt hoz magával, és reméli, hogy sokan bekapcsolódnak majd a helyiek közül is a különleges programba. Mindezek mellett a fitneszsztár azt is mondta, hogy ha megépül a 4 csillagos szálloda Sóstón, akkor Alakreform tábort is szervez Nyíregyházra. A Híradó információi szerint, Schobert Norbi és Rubint Réka több nyíregyházi eseményen, többek között a VIDOR Fesztiválon is meg fog fordulni.

 

Z. Pintye Zsolt