Rózsaszín lett Muri Enikő haja!? De mi újság még ezen túl a Sugarloaf háza táján?
Mi újság még ezen túl a Sugarloaf háza táján?

A legtöbb zenekar hónapok, sőt évek után is formálódik. A tagok egyszerűen csak keresik a legmegfelelőbb zenészt, társat maguk mellé, hiszen a zenekar nemcsak alkotó közösség, sokszor már-már az ember második családja!

Lehet, hogy a gitáros riffjei nem húznak jól? Megérett a tagcsere. Esetleg a billentyűs a színpadon kívül nem érzi magát jól a formációval? Ez is lehet egy ok. Családi problémák? Sztenderdnek tűnik. Nos, a Sugarloaf zenekar is számos tagcserét élt meg '95-ös alakulása óta. Az énekesi poszton Somlyai Péter Pepét Kövér Erika váltotta (ő énekelte a Hunny Bunny-t, amely hónapokig uralta a slágerlistákat). Aztán pár évig Dér Heni is énekelt a zenekarban, majd jött Gubik Petra, őt követte Nkuya Sonia, 2017 tavaszától pedig a nyíregyházi származású Muri Enikő!

Azóta fix a formáció, a tagok most már erős egységet alkotnak. Úgy tűnik, a zenekar megtalálta a hiányzó láncszemet. Tavaly Nyíregyházán, a VIDOR nagyszínpadán is koncertezett a Sugarloaf, a közelmúltban pedig új lemezzel rukkolt elő a banda. A Sputnik remek korong, amelyhez természetesen új videoklip is dukál. A Fekete Fehér című dalhoz még áprilisban készült el egy igazi imidzs-klip.

 

A felvételeken még szőke hajjal láthatjuk Enikőt, ám pár napja már rózsaszín hajjal hódít az énekesnő!

 

Szerző: Rutkai

Fotók: Facebook