Rövidhírek november 15-én

 

A tartalomból:


Sportegyesületi fórumot rendezett a Sportegyesületek Országos Szövetsége Nyíregyházán. A cél az volt, hogy minél többen ismerjék meg a sportszakmai érdekvédelmi szervezet munkáját, valamint kapcsolódjanak a HISZEK Benned programhoz, amely pályázat útján támogatást nyújt a sportegyesületeknek.

Műfüves labdarúgó pályán, műanyag burkolattal ellátott kosárlabda pályán és egy szabadtéri kondiparkban is sportolhatnak mostantól a Nyíregyházi Evangélikus Kossuth Lajos Gimnázium diákjai.

Negyed évszázada végez víziközmű-szolgáltatást a NYÍRSÉGVÍZ. A társaság működési területe az évek során folyamatosan bővült, jelenleg közel 90 településen vannak felhasználói.

„Prost Heidelberg!” címmel nyílt kiállítás a Sipkay Barna Szakgimnáziumban. A heidelbergi sörfőzdék és sörözők történetét mutatja be a tárlat, amely december 5-ig tekinthető meg az iskola aulájában.

 

– A nyolc közé jutás volt a tét a férfi kézilabda Magyar Kupában. A Nyíregyházi KC az élvonalbeli Ceglédet fogadta, és az első félidőben meglepte ellenfelét.

– A Vác ellen lép pályára idegenben a hétvégén a Nyíregyháza Spartacus. A csapat győzelem esetén akár a harmadik helyre is feljöhet.


Légifotó: Kohut Árpád