Revolution Dance Cup

Verseny időpontja: április 2., szombat, kezdés: 8:00

Verseny helye: Zrínyi Ilona Gimnázium – Arany János Tehetséggondozó Sportcsarnok

A versenyek új, egyedülálló elgondolása, más alapokra helyezése volt a cél. Az eddig ismert minősítő versenyek típusát ötvöztük a helyezésekért való küzdelemmel.

Versenyrendszerünk egyedi, mert A (profi), B (haladó) és C (kezdő) kategóriába sorolja a táncosokat. Viszont mindamellett, hogy arany, ezüst és bronz minősítéseket kaphatnak a táncosok, mégis csak küzdeni kell a kupáért. Minden arany minősítést szerzett csapat között hirdetünk abszolút győztest, akik hazavihetik az adott év kupáját. A rendezvényt évi kétszer tervezzük megrendezni – tavasszal és ősszel.
3-féle besorolásban, 6 korcsoportban és 8 tánckategóriában lehetett nevezni (hip-hop, show-tánc, mazsorett, néptánc, moderntánc, hastánc, társastánc, open).

[REKLAM]

További érdekessége a versenynek, hogy a minősítésektől függetlenül különböző díjak kerülnek kiosztásra, mellyel tovább fokozzuk a hangulatot és a versenyszellemet.
Ez a verseny több mint egy sima verseny. Ez a verseny a táncsportágak népszerűsítéséről szól, egy hangulatos versenyről, ahol a táncosok sportszerűséget tanulhatnak, az oktatók pedig új impulzusokat szerezhetnek.

Egy független verseny Nyíregyházán, ahol egyik zsűritagnak sem versenyezhet csoportja!