Részletek a Helló Nyíregyháza! programjairól, Nyuszi Futás és Bob herceg a Sziesztában
Programajánlók és izgalmas témák sokasága ezen a héten is a Sziesztában!

A tartalomból:

- #milegyennyiregyen2.0 címmel Ifjúsági hét veszi kezdetét a húsvétot követő szerdán Nyíregyházán. Dr. Krizsai Anita és Korpai Tibor mesélt a részletekről a Sziesztában.

- A Helló Nyíregyházán! a civilek idén is mindenkit megmozgatnak a Váci Mihály Kulturális Központ előtti téren a civil kultúrpiac keretében. Petneházyné Bugán Magdolna és Kovalecz Róbert mesélt a programokról.

- A Tiszántúli Takarék Nyuszi Futás idén április április 20-án várja az érdeklődőket a Városi Stadionban. A részletekről Dajka László számolt be a Sziesztában.

- A Magyar Kard Napja talán már nem ismeretlen a nyíregyháziak számára, idén a Helló Nyíregyháza! rendezvényen 14 órától kezdődnek a programok. Dr. Tóth András Tamás és Lakatos Levente volt a Szieszta két vendége.

- Minden szerdán 11 órától a Mozdulj Nyíregyháza! keretein belül Szenior örömtánc várja a mozogni vágyó szépkorúakat a Váci Mihály Kulturális Központban. A foglalkozásokat  Juhászné Marika és Stéhné Magdika tartja, ők voltak a Szieszta vendégei.

- Ismét motoros véradás lesz Nyíregyházán, mégpedig a Tiszavasvári úton, az Esély Centrumban. Szász Károly, az Óriáskerék Motoros Egyesület elnöke mesélt a részletekről.

- Április 20-án mutatják be a Móricz Zsigmond Színházban a Bob herceget. A teátrum zenei vezetője, Tamás Attila volt a Szieszta vendége, aki többek között a végső próbákról is mesélt.

 

Várja Önöket a műsorvezető, Farkas Fanni!

Vetítési időpontok: péntek 18.25 és 22.20, szombat 7.25 és 18.30, valamint vasárnap 07.30.