Rászoruló családoknak segít az Aqua SE

Az AQUA Sport Egyesület ebben az évben is megszervezte karácsonyi adománygyűjtő akcióját. Az összegyűjtött szeretet csomagokat idén a TUTOR Alapítvány segítségével juttatják el a rászoruló családokhoz. 

Évek óta segít Karácsony közeledtével rászoruló családokon az Aqua SE. Az egyesület idén is adománygyűjtő akciót indított, és fél millió forint értékű ajándék gyűlt össze az elmúlt napokban. Elsősorban játékok, tartós élelmiszerek, tisztítószerek érkeztek, de elárverezték azt a dedikált fotót is, mely a történelmi, első OB-I-es női vízilabda mérkőzésen készült Nyíregyházán. Az ebből befolyt összeget is átutalta az egyesület. 

- Nagyon büszkék vagyunk, hogy az Aqua SE összefogva adományt gyűjthetett a TUTOR Alapítványnak. Örülök, hogy a mai nehéz gazdasági helyzetben is sikerült ezt összehozni, és a társadalmi szerepvállalás a jövőben is kiemelt szerepet kap az egyesület életében - mondta Szakács Roland, az Aqua SE elnöke. 

Az Aqua SE egy nagy családként működő egyesület, mely 18 éve alakult. Számos korosztályos válogatott és az első osztályban szereplő játékos került ki innen, és bíznak abban, hogy ez a jövőben is így lesz. A TUTOR Alapítványnál örömmel fogadták a felajánlást. 

- Nagyon örülünk, hogy ismét minket választott az Aqua SE. Azokon a településeken, ahol mi dolgozunk, hátrányos helyzetű emberek. Nagyon hálásak vagyunk, hogy az egyesület megtisztel minket bizalmával, hogy mi juttassuk el az adományokat. Szinte minden családdal kapcsolatban vagyunk, ismerjük a családokat, tudjuk, kinek mire van szüksége - mondta Fodor Éva, a TUTOR Alapítvány elnöke. 

Az alapítvány minden évben ad a családoknak tartós élelmiszer adományt, hogy Karácsony környékén megkönnyítsék az életüket. Pénz viszont már sok helyen nem jut játékokra, ebben nyújtott segítséget az Aqua SE. Idén több mint kétszáz rászoruló család kaphat így adományt.