Rangos kispályás tornák
Két rangos kispályás teremtornát is rendeznek decemberben Nyíregyházán. A pénzdíjas versenyekre november végéig nevezhetnek a csapatok.

November 28-29-én az öregfiúkat várják a szervezők a 4. Nyírerdő – Retro Rádió Kupára. 35 év felettiekből álló együttesek nevezhetnek a tornára, melyen 24 csapat áll rajthoz. A pénzdíjas eseményen 150 ezer forint az összdíjazás. A mérkőzéseket a Bujtosi Szabadidő Csarnok felújítása miatt a Móra iskola tornatermében rendezik.

– Kitűnőek a körülmények, az iskola vezetése mindenben segít nekünk, így ideális feltételeket tudunk biztosítani a csapatoknak – mondta Dajka László főszervező.

Szintén a Mórában rendezik december 18–20. között a 4. Szabolcs Takarék Kupát. Itt 36 csapat jelentkezését várják a szervezők, és 20 hely már elkelt. A névadó szponzor fontosnak tartja a sport támogatását.

– Fontos számunkra a sport, ezért is vannak fiatal ösztöndíjas versenyzők, akiket támogatunk, és a kispályás torna szervezését is ezért segítjük. Szeretnénk saját csapatot is indítani, és bízunk a jó eredményben – mondta Kola János, a Szabolcs Takarékszövetkezet ügyvezető igazgatója.

A Szabolcs Takarék Karácsony Kupa is pénzdíjas, a legjobbak között 200 ezer forintot osztanak szét.

Dankó L.