Rajzpályázat

Kedves Gyerekek!

Tudtátok-e, hogy szeptember 27-e a  Turizmus Világnapja? – az a nap, amikor az egész világon együtt ünneplik a turizmus jelentőségét. Az idei évben az ENSZ Turisztikai Világszervezete a világnap témájának az akadálymentes turizmust nevezte meg, melynek mottója: „Tourism for All!”
A Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. rajzpályázatot hirdet nyíregyházi általános iskolák tanulói részére. A rajzpályázat témája: Nyíregyházi látnivalók gyerekszemmel az akadálymentesség jegyében. Mérete: A/4. Technika: nem meghatározott. A pályaműveket papír alapon várjuk. Egy pályázó egy pályaművet adhat be. A pályázatra kizárólag saját készítésű alkotással lehet pályázni. A rajzokra kérjük ráírni a szerző nevét, címét, elérhetőségét, a kép címét, az oktatási intézmény nevét, iskolai évfolyamát. A zsűri által kiválasztott legjobb műveket díjazásban részesítjük!
Beküldési határidő: 2016. szeptember 23.
A beküldött rajzokat 2016. szeptember 27-én kifüggesztjük a nyíregyházi TDM irodában.
A rajzokat a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. címére kérjük postán beküldeni (4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 1.) vagy személyesen behozni a nagypostával szemben található irodába.