Rajonganak a nyíregyházi gyerekek Siccért

– Nagyon szeretik a gyerekek a Siccet – mondta Lakatos Máté. – Az előadás közben folyton bekiabálnak, és nagyon jó látni, hogy nem fáradnak el. Elkezdődik az előadás, óriási a zsivaj, minden mondatnál úgy reagálnak a kicsik, mintha valami viccet mesélnénk, aztán elcsendesednek, aztán 5 perc múlva újra történik valami, elesik valaki vagy leesik valami a színpadon, akkor újra „felrobban” a MŰvész Stúdió, és ez így megy 50 percen keresztül. Úgyhogy érezzük, hogy szeretik a gyerekek az előadást.

– Rendszeresen találkozom olyan anyukákkal, akiknek a gyerekei látták az előadást, és mindig mesélik, mennyire tetszett a kicsiknek a Sicc – mondta Éry-Kovács Zsanna. – És az előadásokon is ezt tapasztaljuk. Ma a tapsnál az egyik kisfiú bekiabálta, hogy „Még egyszer!”, mondtam magamban: „Na, persze!”. Élvezetes, de fárasztó az előadás, úgyhogy újra biztosan nem bírnám eljátszani. De, nagyon örülök, hogy élvezik a gyerekek az előadást.

A Sicc című előadás szereplőivel készült interjúkat a Nyíregyházi Televízió kulturális magazinja, az Alkotás utca riportjában láthatják ma 19.30-tól.