Polgármesteri újévi köszöntő: Az önkormányzat most is a jövőért dolgozik
Fotó: Illusztráció

A hagyományoknak megfelelően dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere 2023 első perceiben osztotta meg újévi jókívánságait a Nyíregyházi Televízió képernyőjén, valamint hivatalos közösségi média oldalán.

Mint fogalmazott, nehéz időszak van valamennyiünk mögött, a pandémiás időszak után soha nem látott energiaválság okoz kihívást, s az önkormányzat minden szükséges intézkedést meghozott, hogy a város ellátása zavartalan legyen. A polgármester kiemelte: ezzel együtt az önkormányzat most is a jövőért dolgozik, ezért építenek utakat, hoznak új munkahelyteremtő beruházásokat, s ezért tesznek meg mindent, hogy fiatal szakembereink itthon képzeljék el az életüket.

„A nehézségek mindig elmúlnak. Ez a 12 éve még a csőd szélén egyensúlyozó város, az ésszerű gazdálkodásnak, az egymásra épülő fejlesztéseknek köszönhetően mára egy erős, gazdaságilag stabil megyeszékhely lett. Olyan fejlődésen ment keresztül, amely példaértékű országos viszonylatban is. Ez ad erőt, ebből lehet meríteni a nehéz helyzetekben. Mint ahogy az itt élők odaadásából, kitartásából, példaértékű összefogásából, a közösség erejéből. Azt kívánom, hogy az új évben erősödjön tovább ez a közösség, és egészségben, békességben gyarapodjanak az itt élő családok. Az önkormányzat nevében is eredményekben gazdag, jó egészségben töltött, sikeres és boldog új esztendőt kívánok önöknek! Boldog új évet, Nyíregyháza!”