Piloxing-lázban Nyíregyháza
Lesch Zsófia zumba- és már piloxingoktató ismertette meg Nyíregyházát a boksz, pilates, valamint tánc hármasából összeálló mozgásformával. A Magyarországon két éve hódító sport intenzíven mozgatja át az egész testet – ezzel hoz bomba formába.

Zsófi minden szerdán 19:30-tól és pénteken 17:30-tól várja a mozogni vágyókat az Alvégesi Művelődési Házban, edzéseire nem szükséges speciális ruházat, és a boksz jellege miatt mezítláb zajlanak az órák.

 

NINCS FELSŐ KORHATÁR

 

Noha még csak egy hónapja jelent meg ez a mozgásforma Nyíregyházán, máris nagy érdeklődés övezi. Egy szerdai alkalomra látogattunk el, ahol tíz hölgy – a huszonévesektől egészen az idősebb korosztályig – várta a frissítő 45 perc kezdetét. – Ez egy intervallum edzés, mindenki érzi, hogy mennyit bír, így bármikor tarthat szünetet a mozgások között. Mindenképp érdemes kipróbálni ezt a fajta mozgást, hiszen a pilates részek javítják az egyensúlyérzéket és a tartást, a kézfejre húzott negyedkilós súlyzókkal pedig még inkább égetjük a zsírt, és erősítjük a kart – árulta el az oktató. Napjaink legpörgősebb slágereire követték Zsófi instrukcióit a résztvevők, és az óra végére noha elfáradtak, de motivációjuk a nyár közeledtével nem hagyott alább. Próbálják ki Önök is Lesch Zsófia piloxingedzéseit az Alvégesi Művelődési Házban, hogy formába lendüljenek a bikiniszezonra!

Farkas Fanni

(Fotók: Kohut Árpád)