Peter Srámek ünnepi köntösben

– Még egy hónapja sincs, hogy megjelent az első lemezed, a Karácsonykor. Mesélnél egy kicsit róla?

– Nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megcsinálnom az első lemezemet, az meg külön boldogság, hogy a karácsonyról énekelek. Imádom a karácsonyi időszakot, ilyenkor együtt a család. Tíz magyar karácsonyi dal szerepel az albumon, ebből kettő a saját szerzeményem – ezekhez kicsit régebbi klipek is vannak. Nagyon örülök neki, hogy az embereknek tetszik a CD, sokan dicsérik! Nemsokára szeretnék csinálni egy teljesen saját dalokból álló lemezt – ez volt az első, de nem az utolsó! (nevet)

 

CSALÁDI KARÁCSONY

 

– Ha már karácsony... Te hogy készülsz az ünnepre?

– Az az igazság, hogy most annyira nincs időm készülni, de anyu otthon süt, ez biztos! (nevet) Már három hónapja Magyarországon vagyok, nagyon várom december 24-ét. Koncertek előtte és utána, de aznap otthon leszek!

[REKLAM]

– Mivel töltöd majd azt a pár „szabadnapot”?

– Pihenni fogok sokat és nézni a tévét! Karácsonykor sok olyan műsor van, amit szeretek, a Shrek például. De tényleg, nem vagyok gyerek, de imádom a meséket! (nevet) Olyan megnyugtatóak.

 

NEMCSAK ÉNEKELNI, SÜTNI IS TUD!

 

– Van hagyományos karácsonyi menü Nálatok?

– Nagyon szeretem a halat, sütikből pedig a mézeskalács a kedvenc. Ezt szoktam csinálni is anyuval, nem csak enni!

– Milyen ajándékokkal kedveskedsz a szeretteidnek idén?

– Még az idei ajándékok nincsenek meg, de tuti meglesznek. (nevet) Nem volt eddig sajnos időm vásárolni, de majd belehúzok és pár óra alatt kitalálok valami nagyon jót!

Farkas Fanni

(Fotó: Szarka Lajos)