Paulinától a Nagymesterig; Nyíregyházán megkezdődött a Vidor gőzhenger

A nagyszínpadon megjelentek a politikusok, támogatók, a színház igazgatója, és persze a Vidor zsűrielnöke is és ezzel megkezdődött a Vidámság és Derű Országos Seregszemléje. A hét, amikor szinte a belváros minden szegletében történik van izgalmas. 

A Kossuth tér megtelt az érdeklődőkkel. A színház művészei hazai pályán kaptak házi feladatot. A legjobb hangú színeszek az elmúlt évek színpadi slágerei, és kedvenc dalai közül válogattak, nem is akárhogy akusztikus kísérettel. A Móricz Jam Session pedig elvarázsolta a dalra éhes közönséget.   

Őket az Aranyapám szerzője és előadója követte. Az X-fakorból megismert Paulina főként a fiatalabb korosztály számára jelentett csemegét. A 24 éves előadó sokat mozogva, remek zenészekkel kiegészítve igyekezett lenyűgözni rajongóit.   

A Móricz Zsigmond Színház nagyszínpadán közben a korábbi évekből jól ismert Olt Tamás csapata hódította meg a világot jelentő deszkák szerelmeseit a Nagymester című előadással. A címszerepet a közkedvelt színészlegenda Bodrogi Gyula játszotta. Tőle megszokott módon; fergetegesen.

A Rózsakert Szabadtéri Színpad közönsége pedig egy Aranylakodalomba volt hivatalos. A darabot a Nyíregyházán sokat megforduló Szente Vajk, és a Játékszín csapata állította színpadra.

A Vidor ma is sok érdeklődőt vonz majd. Nagyszínpadon Szabó Balázs Bandája, valamint a három tenor lép fel, a nagyszínpadra Kern András lép fel Az apa szerepében, míg a kamarában Örkény István Tótékja következik a Junion Színház és Békéscsabai Jókai Színház közös produkciójában.

A teljes programot itt találják!