Pánczél – 10-es!
Az átlövő vezérletével magabiztosan nyert az NYKC.

A ferencvárosi döntetlen után hazai pályán is bemutatkozott tavasszal a Nyíregyházi KC. A férfi kézilabdások a Balassagyarmat ellen léptek pályára, és többeknek ez volt az első meccsük. A téli érkezők közül Leiter Imre és Miloje Dolic is jó benyomást keltett, a saját nevelésű játékosoknál pedig Dudás Roland és Mihályi Béla is lehetőséget kapott, Illés Tamás pedig kezdett is. Gyorsan elhúzott 9–2-re a hazai gárda, és ettől kezdve tartotta is a különbséget. Nagy Levente parádézott a kapuban, ziccereket és heteseket is fogott, Pánczél Zoltán pedig 10 gólt lőtt, és még az is belefért, hogy a második félidőben már visszavett a tempóból az együttes. Az NYKC magabiztosan nyert, és mivel nagy meglepetésre a Ferencváros döntetlent játszott a Füzesabony ellen, a szabolcsiak stabilizálták helyüket a második helyen.

Nyíregyháza–Balassagyarmat 33–25 (19–11)

NYKC: Nagy L. - Munkácsi 4, Gubó 6, Varga 1, Leiter 4, Pánczél 10, Illés 3. Csere: Oláh (kapus), Dudás (kapus), Kaplonyi 2, Bécsi, Dolic 2, Kurbely 1, Nagy Cs., Mihályi.

Varga Zsolt szakmai igazgató, NYKC: – Az első félidővel maradéktalanul elégedett vagyok, a másodikban azért volt hiányérzetem, mert nagyobb arányban is nyerhettünk volna. 

Dankó László